2.9.10

Buster Keaton


Jeg var i går til den mest sexede koncert jeg nogensinde har været til! Ja, sexede er det rette ord. Rasmus er gennem sit assistentjob for Le Gammeltoft blevet en del af holdet bag Klub Rolig, og i går blev det fantastiske arrangement puffet i gang af tre femtedele af bandet Quadron. Med Coco Malaika bag microfonen flød vi alle ind i det smukkeste, lækreste eventyr fyldt med Quadron-sange og forskellige covers. Jeg lyder måske en smule sentimental, men bandet, og ikke mindst Coco, skal opleves live - skal! Som Le sagde, man fik kuldegysninger så det gjorde ondt!

Dagen i dag er desværre blevet brugt helt anderledes, nemlig på skadestuen med en sandsynligvis brækket fod. Hvordan det kan lade sig gøre når det ikke er den kropsdel jeg bruger allermest, det ved jeg ikke. Den står derfor nu på film og sushi med benet i vejret!

6 kommentarer:

 1. Lyder som noget dejligt musik & ingen bedre følelser end at være til koncert, hvor man virkelig bare kan føle, at man er vidne til noget stort!

  Men hey, sejt at du har brækket den fod, kunne sgu også godt tænke mig at vide, hvordan fanden du har båret dig ad med det :D

  SvarSlet
 2. Lige præcis - noget meget stort. Episk!

  Og for lige at være endnu sejere, så har jeg faktisk haft 16 brud. Believe it or not, jeg må være en elendig chauffør! ;)

  SvarSlet
 3. Hov hov.. Jeg vil godt ha' æren for i hvert fald 2 af de brud!! :)

  SvarSlet
 4. Har du efterhånden ikke et par klip i stolen så?

  SvarSlet
 5. Rasmus - Right! ;)

  Kasper - Jeg burde have flere!

  SvarSlet
 6. Hov, jeg ville ha' skrevet stolkortet, men kan vel også godt skrive kørekortet da du har motor på. :)

  SvarSlet