14.11.10

Photobucket

Jumpin' on a sunday!

Lige nu ville jeg egentlig gerne kunne hoppe i den ombloggede Jumpin, som jeg faktisk selv fik tilsendt i starten af ugen. Suitet er desværre for stort og jeg kan derfor hverken pleje mig selv i det eller vise et ordentligt selvtaget billede. En ting er sikker om Jumpin'en. Kvaliteten er virkelig lækker! Jeg må dog indrømme at stilen slet ikke er min, som måske ikke er den vilde overraskelse. Alligevel synes jeg at alle Jer skulle kunne læse en smule om suitet, da jeg ikke ser det som uinteressant for alle. Stil er forskellig og jeg tænker derfor at I skønne læsere skulle have mulighed for at få fingre i min Jumpin. Skriv løs hvis I lyster, og skulle det ske at der bliver for mange om buddet må vi lave en lille lodtrækning! Go ahead.

7 kommentarer:

 1. Hvilken farve fik du? Ej, jeg føler mig total forbigået... Alle bloggere har fået tilsendt en. Undtagen mig! Hvor uheldig kan man være?

  SvarSlet
 2. Den er navy! Hvor høj er du Mads?

  SvarSlet
 3. Øhm... jeg er 189. Og fedt med navy!

  SvarSlet
 4. Jeg er bange for at du nok vil få ondt i skridtet så! ;) Men du er mere end velkommen til at kigge forbi og prøve den. Du bor vist ikke så langt fra mig, vel?

  SvarSlet
 5. Ondt i skridtet? Øv!

  Hvis du bor tæt på Hillerød, så bor du ikke langt væk fra mig, nej!

  SvarSlet
 6. Ja, det er ikke rart! Det tager kun 15 minutter i bil! ;)

  SvarSlet