1.8.10

Jeg lever

Photobucket

Sådan da! To tredjedele af Trailerpark Festival er overstået, og den sidste fest løber af stablen om få timer. Selvom at min mave bestemt ikke har de store lyster til flere Jack D shots, så holder jeg ud. Men av! Jeg havde en fed aften i fredags - og en fed, fed, fed og våd aften i går!

Rasmus og jeg mødte pigerne fra SUS i fredags, pur ædru og med en balance som Cirkus Arenas bedste linedanser. Øllene i Lines hænder var bestemt heller ikke hendes egne, nej, bare nogen hun lige skulle holde for DJ'en. Argumenter er der masser af - for det første kunne pigerne aldrig finde på at tage en øl til hver hånd, grådige og tørstige er de nemlig ikke. Derudover ville de selvfølgelig dele med os andre ludfattige. Hen på aftenen måtte pigerne som de ansvarlige voksne de er, støtte os og huskes os på, hvor farligt det er at fylde sin bug med de våde varer. Tak for alt, piger!

Jeg vender tilbage i morgen med lidt flere billeder og andre gode historier! Der bliver både billeder af weekendens outfits, musikgodter og mødet med Sidsel og Lasse og andre fine folk.

PS. Jeg håber at jeres ry i dette sekund er blevet meget bedre, Line Love og Katarzyna - det er fortjent!

2 kommentarer:

  1. Hahahaha åååh tak, Henrik!! Nu kan der umuligt være tvivl om, at vi er seriøse bloggere uden nogen form for afhængigheder eller dårlige tilbøjeligheder!

    // Line Love

    SvarSlet
  2. På ingen måde! I kommer heller aldrig til at købe nyt tøj igen, pengene skal nu bruges på pensionsopsparing og anti-konserves-mad!

    SvarSlet