18.6.10

Til fest med Susan

Photobucket

Tyvstjålet fra SUS

I går løb Modebevægelsens famøse bloggerfest af stablen på Hornsleth Bar og selvfølgelig skulle eventet besøges! Rasmus og jeg stak afsted mod Løvstræde og blev i døren mødt af et par SidneyLise-piger. Der blev i bedste SUS-style delt masser af drinkskort ud, og i samme moment trådte Line og Katarzyna (nu kan vi også udtale dit navn!) ind - meget passende! Festen forsatte i bedste blogger-kreds indtil jeg pludselig fik en hånd i min til lyden 'Hej. Susan K!' - vi var nu gået fra cool blogger-fest til *exclusive paradise party* - oh my f***ing god! Celebrity. Jeg fik snakket en hel del med de 4 piger (hvor blev du af, Susan?) og fik et kanon indtryk af alle sammen, sweet people! Jeg fik derudover også lige hilst kort på Mikkel og Sofie. Senere på natten hoppede Rasmus og jeg videre, hvor jeg endte op med Samosa (?) i hånden - alt kan spises hos 7eleven!

Da det var mit sådan rigtig første bloggermøde havde jeg været lidt spændt på det hele, men det var bestemt ikke akavet eller noget. Mere af det til mig! Jeg havde desværre glemt mit kamera, så ingen billeder fra min side - det bliver næste gang.

Tak til alle, ikke mindst Modebevægelsen, for et super godt arrangement! Nu vil jeg gøre mig klar til næste bytur.

God fredag til alle!

3 kommentarer:

 1. Det var godt at se dig :) Lyder til at du også havde en god aften!

  SvarSlet
 2. det er en lækker blog du har dig :)

  jeg læste desværre til eksamen i torsdag, men måske vi ses anden gang?

  hav en dejlig weekend!

  SvarSlet
 3. Pernille - Jamen i lige måde da. Næste gang må vi få sagt ordentlig hej! ;)

  Katrine - Tusind tak! Ærgeligt at du ikke kom i torsdag, men jo, vi ses helt sikkert bare en anden gang! :) Rigtig god weekend til dig også og hils din kusine!

  SvarSlet