21.6.10

Når vi leger seriøse

Photobucket

Jeg fik i går 30 faste læsere - siden jeg lavede mit første indlæg engang tilbage i februar, helt præcis den 2., er det hele gået meget hurtigt. Dagene flyver afsted med masser af gode, givende aktiviteter og ikke mindst de mest fantastiske mennesker omkring mig. Indtil videre er det blevet til 152 indlæg, og for hver dag der går føler jeg det mere og mere prisværdigt at skrive løs på bloggen. Ikke fordi, at mange faste læsere er ensbetydende med noget meget bedre eller at bloggen er blevet mit liv, men jeg er blevet overrasket over hvor meget positivt sådan nogle små skriverier har givet mig. Nogle indlæg har været mest henrettet til læserne, mens andre har været helt personlige - selvfølgelig har de været offentlige, men alligevel en form for et individuelt mål for mig. Og lige netop dette fører mig videre til next stop, en ting jeg før har fået luftet en smule. Det er meget vigtigt for mig, ligegyldigt hvor kliché-agtigt det end måtte lyde, at vise det store folk, at selvom man måske ikke lige matcher det ellers æstetiske samfundsmaleri, er det vigtigt at bryde frem og give en masse af sig selv. Alle har et anderledes punkt, det kan være alt fra et modersmærke på kinden til et vansiret ansigt, og ud fra mit synspunkt er det dét der bliver interessant at kigge på. Uden at det skal blive et tarveligt tudeindlæg, har jeg gennem mit liv oplevet mange ting som de færreste får lov at smage på, og det er netop her at jeg kan give andre nogle øjenåbnere - og alle har sådan nogle fortællinger, ligemeget størrelse og omfang bør gives videre. Jeg vil vise, at et handicap ikke nødvendigvis er lig med et liv fyldt med sorg, sygdom og dræbende kedsomhed med store uldsokker om fødderne og en virkelig nasty joggingdragt svøbt om den skæve krop. En af mine største passioner er nok ligesom mange af Jeres, og mit liv er sgu nok også i store træk meget lig Jeres, bare med mine små krusseduller og anderledesheder. Jeg vil godt sige et kæmpe tak til alle der læser med - jeg er meget beæret og håber, at I får lige så meget ud af det som mig! :)

Jeg synes det lyder en smule celeb at lave en spørgerunde, sådan lidt 'Vil I have min autograf?', men alligevel, hvis der er noget I gerne vil vide om mig, så skyd løs! Jeg vil med stor sandsynlighed svare på alt, jeg har en blufærdighedsgrænse like 0! Og netop spørgsmål er vigtige for at forstå de dér forskelligheder!

10 kommentarer:

 1. Tror desværre ikke jeg har nogle spørgsmål lige pt.. Måske det kommer?
  Fik ikke hilst på dig til modebloggerfesten, men jeg håber du hyggede dig:)

  Thumbs up for en god blog, vil lige få kæresten til at kigge nærmere på din gode stil:)

  Venlig Hilsen
  Simone/fashionmanifest

  SvarSlet
 2. Rigtig godt skrevet og formuleret:) Fik jo helt gåsehud!
  Elsker at læse med på din blog, og man kan bestemt ikke beskylde dig for at gå i joggingdragter. Din stil er jo for svedig!
  Og en blufærdighedsgrænse like 0 = låves it!

  //Katarzyna

  SvarSlet
 3. Skidegodt indlæg :)

  SvarSlet
 4. Mange tak allesammen - det sætter jeg pris på! Var meget i tvivl om et sådan indlæg hørte hjemme, så jeg er glad for den pæne modtagelse! ;)

  SvarSlet
 5. Super fedt indlæg Henrik :) Du er fanme cool, det er virkelig sejt at du er som du er.. Bliv ved med at blogge, det skal nok føre dig et langt stykke, du er sku speciel :)

  SvarSlet
 6. Jeg kan virkelig, virkelig godt lide din blog. Netop fordi jeg selv trænger til at ikke lade min kroniske sygdom hæmme mig så meget, som jeg faktisk lader den, så er du en rigtig god inspiration, fordi du bare gør, som du vil. Bliv ved, bliv ved for det er fedt.

  SvarSlet
 7. Du er genial, Henrik! Thumbs up til dig, for at være dig selv også selvom du skulle risikiere at komme ud for alverdens fordomme eller tilråb fra folk. Stor respekt til dig - du er en stor inspiration! Og så har du jo også en helt genial stil!

  SvarSlet
 8. Du virker altid så positiv, så meget på gå mod & som om intet kan stoppe dig på vejen.

  Og gu fandme må du gerne lyde som en celeb, for jeg vil gerne ha' din autograf!

  SvarSlet
 9. Hvor er I alle sammen sweet! Tusind, tusind tak! ;) - Og Kasper, du skal nok få min autograf! Haha!

  SvarSlet