23.5.10

Something good can work

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Vest Oak Tee H&M Butterfly Vintage Ringe DIY Jeans TRS Leggings Random fra børnebutik Boots Mentor

Så er jeg hjemme igen efter en røv-fed weekend i Korsør! Muskelsvindfonden holdte som tidligere nævnt sit årlige landsmøde, og almindeligvis er det rigtig hyggeligt. Denne har bare været over al forventning og virkelig, virkelig vild! Vi er en hel flok unge der normalt ikke ser hinanden så tit, da vi bor over hele Danmark, men som har det ovenud fantastisk fedt sammen og nyder at være i hinandens selskab. Selvom vi i år ikke var hele flokken samlet, blev der bare hygget, snakket, spist, drukket, sovet, solet og ikke mindst gået party-amok til festen i går!

Jeg fandt lige disse billeder fra aftenen næsten inden at jeg begyndte at flirte lidt med en flaske rødvin. I morgen vil jeg lige poste lidt flere billeder fra weekendens udskejelser (bruger man stadig det ord eller er det so last year?) når jeg har fået sovet ud efter nærmest ingen søvn i 2 dage!

Hav en fantastisk aften!

4 kommentarer:

  1. Jeg er virkelig misundelig på ringene og vesten! Hvad har vesten kostet?

    SvarSlet
  2. Uha, den har kostet omkring 500, men det er noget rigtig skidt med told fordi den er fra USA - endte med at give 700 på grund af opkrævning. Æv! Men tak :)

    SvarSlet