2.4.10

Forårskuller

I går skete det. Jeg har i over tre måneder gået og prøvet at spare sammen til Lost sæson 5, men det ender sgu altid med at pengene bliver omsat til tøj - og det er jo også det jeg helst vil! Da jeg først har fødselsdag i september og ikke rigtig så andre udgange til at få lokket 500 kroner ud af en andens hånd og Lost ned i min store lomme, måtte jeg tage en rask beslutning. Blockbuster er nok en af de eneste 'butikker' der giver dig mulighed for at gå money-amok på en helligdag (- og det vender vi tilbage til!) - derfor så jeg mit snit for at gøre ønsket til en realitet. 500 kroner fattigere og et par kilometer senere stod den på grov video-dag med 2 kammersjukker, nachos, cola og alt andet en marathon skal indeholde. Det blev derfor kun til en halv sæson, og intet indlæg eller en god aprilsnar - no humor, no life!

Dagen i dag er derfor blevet brugt på masser af blogreading og store overvejelser om hvorfor det ikke kunne være en lov, at hvis helligdage falder indenfor de første tre hverdage i en nystartet måned, så skal butikker holde åbent for tabere som mig og andre trængende væsener. Bare en overvejelse!
Efter min kiggen rundt på diverse blogs og netshops er min købelyst virkelig ikke blevet mindre! I får derfor lige et lille udpluk af mine næste must-haves (første billede er lånt fra Fashion Favourite og skal købes tirsdag kl. 10.00!):


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


1: H&M - 120,-
2: Rick Owens - 4187,-
3: Ann Demeulemeester - 4477,-
4: Augusta - 8523,-

Jeg tror dog kun at det bliver den øverste samt andet lækkert i et nogenlunde venligt prisleje der skal købes på tirsdag - det andet venter lige til lottomillionerne er blevet indløst af undertegnede!

Forresten skal I lige have et 'God påske!' og et 'God fredag!'

3 kommentarer:

 1. Nice ! Kunne også godt bruge de tre nederste ! ;)

  SvarSlet
 2. Uha, der er intet bedre end Lost og hvis man gerne vil spare lidt $$$, så skal man købe dem fra amazon.co.uk. Det gjorde jeg selv og mener det blev omkring 340 kr. inkl. levering og der er også danske undertekster. :)

  - Kasper SN

  www.kaspertanja.blogspot.com

  SvarSlet
 3. @Martin Ja, synes virkelig også det rykker i pengene! ;)

  @Kasper Damn, der kunne jeg have sparet noget! Det må blive på sæson 6 så ;)

  SvarSlet